Primăria Municipiului Pitești pune la dispoziția solicitanților de finanțare înscriși în Programul privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local – lista privind stadiul dosarelor înregistrate (eligibil/neeligibil/în completare), disponibilă pe site-ul oficial al instituției, prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/programul-privind-casarea-autovehiculelor-uzate-rabla-local-la-nivelul-uat-piteti-articol1749.

ATENȚIE:

  • Sumele aferente plății stimulentelor de casare pentru cei înscriși în listă la nivelul UAT Pitești nu au fost încă virate de către Administrația Fondului pentru Mediu.
  • Solicitanții de finanțare declarați ELIGIBILI vor fi informați oficial de către Primăria Municipiului Pitești cu privire încheierea contractelor de finanțare.
  • Casarea și radierea autovehiculului se realizează doar după semnarea contractului de finanțare cu Primăria Municipiului Pitești.

Lista dosarelor solicitanților de finanțare va fi actualizată săptămânal.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.