Stâlpeni și Mihăești – analize gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin

Radu Perianu, prefectul județului Argeș, a anunțat că joi, 27 aprilie, continuă campania de testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV, prin Proiectul SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

“Continuăm campania de testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV, în județul Argeș. Joi, 27 aprilie, Unitatea Mobilă de Screening va fi prezentă în două localități, la Stâlpeni, în incinta Căminului Cultural Rădești, de la ora 09.30 până la 14.30, iar de la ora 15.00, la Primăria Mihăești. Condiții de testare se aplică femeilor cu vârste de la 30 de ani la 64 de ani, pentru testarea HPV și tinerelor de la 24 de ani până la 29 de ani, pentru testarea Babeș-Papanicolau”, a precizat prefectul Radu Perianu.

Instituția Prefectului – Județul Argeș este partener în Proiectul SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Toate informațiile se pot obține la numărul de telefon 0765.755.466.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply