În cele 3 municipii ale județului – Pitești, Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel – și în orașul Mioveni, în acest weekend se va face testare RT PCR gratuită. Centrele amenajate în acest sens sunt următoarele:

  • Pitești – Spitalul Județean de Urgență, Aleea Spitalului, nr. 36.
  • Curtea de Argeș – str. Cuza Vodă, nr. 6-8.
  • Câmpulung – I.C. Brătianu, nr. 54B.
  • Mioveni: Bulevardul Dacia, nr. 131A.

Pentru testare este obligatorie programarea. Nu mergeți la spitale fără programare, pentru că nu veți fi testați!

Programarea se face, începând de sâmbătă dimineața, de la ora 09.00, prin apel la call-centerul amenajat la Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Numărul de telefon este 021/414.44.48. Selectați opțiunea „testare” și un operator va prelua informațiile.

Persoanele programate vor primi pe telefonul mobil un SMS cu numărul de înregistrare și datele. Va arăta acest mesaj la centrul de testare. Fără acest mesaj, nu se va face testarea!

Testarea este gratuită doar pentru persoanele care prezintă simptome ale infecției cu SARS-CoV-2. Rezultatul se transmite prin SMS și nu se eliberează tradus.

Persoanele care solicită testare vor completa un formular disponibil pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Argeș, în care vor declara, pe propria răspundere, dacă prezintă simptome ale bolii.

Deplasarea către centrele de testare se face cu mașinile personale. Vă rugăm să evitați mijloacele de transport în comun!

Radu Valeriu Perianu, Prefectul Județului Argeș

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.