URMUZ pe scena Teatrului „Alexandru Davila”!

O întâlnire necesară cu lumea bizară a scriitorului avangardist Demetru Dem. Demetrescu-Buzău, născut la Curtea de Argeș, în urmă cu 140 de ani. Un spectacol de colecție!

SÂMBĂTĂ, 11 Martie 2023
DUMINICĂ, 12 Martie 2023
Ora 19.00 – URMUZ – (Sala Studio)
Vârsta recomandată: +16
Autor: Valeriu BUTULESCU
Regizor artistic: Mona GAVRILAȘ
Scenografia: Miruna VARODI
Coregrafia: Florin FIEROIU

Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrală (telefon 0248/636.793) sau accesând link-ul: https://www.mystage.ro/spectacole/urmuz-3871?af=41&fbclid=IwAR3CigrziynQcb66p2_IZHr4zIMRSEGlrhExuEaYPOIv88tHXuc5CKa6Hsw.

Distribuție: Gogu Preda, Adrian Duţă, Alina Diaconu, Petrișor Cristian Diamantu, Robert Tudor, Mihai Savu, Ionuț Oanță.

„Un text aparte, o comedie cu accente dramatice în care erotismul se amestecă subtil cu politicul. URMUZ prezintă o lume bizară. Intrăm, de la bun început, în mintea lui Mitică și vedem toate angoasele, tot vidul interior, toate întrebările care nu mai au răspuns. O lume așa cum o percepe Mitică, adică fără sens. Așa că Moartea devine practic o necesitate, un drum firesc.

URMUZ (MITICĂ) este tot mai afectat de vidul interior, de golirea cuvintelor și a faptelor sale.

Piesa ne vorbește despre SINGURĂTATE, PRIETENIE ADEVĂRATĂ și CĂUTAREA SENSULUI VIEȚII… Să știm de ce trăim!” (Mona GAVRILAȘ, regizor artistic)

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply