O zi plină de teatru și animație este oferită piteștenilor, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru în Stradă 2024: vineri, 31 mai, în Piața Primăriei, sunt pregătite reprezentații captivante și variate, perfecte pentru întreaga familie!

📅 Programul zilei:

🎭 Ora 13:00 – FARFURIA, Teatrul „Masca”, România. Spectacolul outdoor „FARFURIA”, de Maria Manolescu, în regia lui Dragoș Alexandru Musoiu, oferit de Teatrul „Masca”, va aduce în fața spectatorilor actori talentați, costume superbe și atmosfera boemă specifică unui astfel de eveniment, ce va încânta publicul de toate vârstele.
🎭 Ora 15:00 – ANIMAȚIE, Teatrul „Become”, Sibiu. Teatrul „Become” din Sibiu, cunoscut pentru spectacolele sale interactive și educative, va susține două ore de animație captivantă. Teatrul „Become” este renumit pentru abordările sale inovatoare din spectacolele care implică activ publicul, având în repertoriu piese de comedie, improvizație și spectacole pentru copii.
🎭 Ora 17:30 – IEDUL CU TREI CAPRE, Teatrul Național „Aureliu Manea” Turda. Ziua se încheie cu o poveste fermecătoare pusă în scenă de Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda. „Iedul cu trei capre” este un spectacol plin de învățăminte, ideal pentru toată familia, oferind o experiență teatrală memorabilă pentru copii și adulți deopotrivă.

🤩 Vino cu familia și cu prietenii să ne bucurăm împreună de magia teatrului stradal!

#pistf #teatruînstradă #acasălaPitești

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.