De-a lungul secolelor poporul român a trecut prin grele încercări, dar prin eroismul său, prin cutezanța și fermitatea sa de a fi singur stăpân pe destinele sale, obiceiurile și credința sa în propria țară, a reușit să treacă cu bine peste acestea. Așadar, de ziua Înălțării Domnului nostru Iisus Hristos și Ziua Eroilor, noi, urmași pe „pământul vechii Dacii”, avem îndatorirea de a-i readuce în memoria noastră în fiecare an pe cei care s-au jertfit pentru neam și țara lor.

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic, parohiile argeșene și muscelene, în parteneriat cu unitățile de învățământ, au săvârșit slujba de pomenire a eroilor la monumentele ridicate în cinstea lor, iar elevii, coordonați de profesori, au prezentat programe artistice ce au constat în poezii, cântece, precum și scenete dedicate eroilor neamului românesc.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.