„Ziua iubitorilor de câini”, la Stadionul Municipal Curtea de Argeș

Copii, părinți, bunici, iubitori de animale, pe toți vă așteptăm pe 18 martie, începând cu ora 11:00, la Stadionul Municipal, la „Ziua iubitorilor de câini”!

Va fi o zi deosebită, cu muzică de calitate, dansuri populare, demonstraţii de arte marţiale și concursuri cu premii – „Cel mai rapid câine”, „Cel mai ascultător câine”, „Câinele care seamănă cel mai bine cu stăpânul lui”, „Coada cea mai veselă”, „Cel mai simpatic căţel”.

Pentru ca ziua să fie cât mai reușită, vor fi standuri cu gustări şi răcoritoare, urmând ca toate încasările să fie donate Adăpostului de Câini.

Intrarea este gratuită, dar o donaţie de 1 leu/persoană pentru Adăpostul de Câini nu va fi refuzată. Vă așteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de o zi de primăvară frumoasă!

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Curtea de Argeş, în colaborare cu Asociaţia Pawprints to Freedom şi cu sprijinul a numeroşi voluntari entuziaşti.

Nu uitați! În perioada 17-19 martie se fac sterilizări gratuite pentru animalele de companie la Adăpostul pentru Câini din str. Victoriei 102S (înscrieri la tel. 0742.054.480).

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply