Zoo Pitești își deschide porțile și pentru Săptămâna Verde!

Grădina Zoologică Pitești va fi deschisă spre vizitare luni, 24 aprilie, în intervalul orar 10:00-19:00, răspunzând astfel solicitărilor din partea grupurilor de elevi care au inclus, printre activitățile planificate în cadrul Programului național „Săptămâna verde”, și o excursie în Pădurea Trivale.

Săptămânal, Zoo Pitești este deschisă vizitatorilor de marți până duminică, însă, în funcție de solicitări, în perioada de desfășurare a programului „Săptămâna verde”, va adapta orarul de vizitare în sprijinul elevilor din Pitești sau din afara orașului. De asemenea, va fi deschisă în zilele libere de 1 Mai și 1 Iunie.

Reamintim că prețul unui bilet este de 8 lei/adult, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Persoanele cu handicap, însoțitorii acestora și copiii cu vârsta de până la 3 ani au intrare gratuită.

Programul „Săptămâna verde” este propus și organizat, în colaborare, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și entități din subordine, Ministerul Educației, precum și de o serie de organizații cu experiență în domeniul educației pentru mediu și climă. Introdus pentru prima oară în structura anului școlar 2022-2023, la nivel național, se desfășoară în perioada 27 februarie-16 iunie 2023, fiecare unitate educațională din mediul preuniversitar având flexibilitatea să își aleagă o săptămână din această perioadă în care acoperă conținut și desfășoară activități legate de schimbări climatice și protecția mediului înăuntru și în afara unității educaționale.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply