Cupa Simfoniei Lalelelor la înot: 22-23 aprilie

Bazinul Olimpic inaugurat astăzi, 19 aprilie 2023, va găzdui încă din acest weekend o competiție aflată la prima ediție, în acest nou format: „Cupa Simfoniei Lalelelor la înot”, desfășurată în perioada 22-23 aprilie 2023. La acest eveniment vor participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, din diferite cluburi de înot din întreaga țară, care se vor întrece în mai multe probe.

Competiția ce oferă o oportunitate unică pentru tinerii înotători de a-și demonstra abilitățile și talentul în fața unui public larg se va desfășura într-unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din România, dotat cu cele mai noi tehnologii și facilități, care îi permit să fie gazda unor competiții la cel mai înalt nivel.

Municipalitatea piteșteană susține și încurajează tinerii sportivi înotători care se vor întrece pentru titlul de campioni la „Cupa Simfoniei Lalelelor la înot” și le urează tuturor succes!

Compartimentul Comunicare – Primăria Municipiului Pitești

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply