În aceste zile, lotul de arbitri de SuperLigă susțin, la Gheile Grădiștei, testele fizice și teoretice pentru a putea oficia la meciurile care încep peste 10 zile. Printre cei 28 de centrali și 40 de asistenți prezenți se numără și 5 argeșeni. Este vorba despre centralii Cătălin Popa, Iulian Călin şi Robert Avram, dar și asistenții Florin Neacșu și Romică Bârdeș.

Ieri, tot lotul a susținut testele teoretice și video, iar în această dimineață s-au dat testele fizice, pe un frig pătrunzător (-12 grade C), dar pe o vreme cu soare. La acestea din urmă s-a cronometrat la viteză (40 m) și rezistență (40X75 m). Toți cei 5 reprezentanți ai Argeșului au trecut cu brio testele teoretice, video și fizice! Mâine și poimâine sunt ultimele zile ale testărilor când vor avea loc teme teoretice, vizionări video și recomandări din partea CCA.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.