Pe 11 septembrie, la Mioveni, în premieră pentru județul Argeș va fi organizată o competiție inedita de Street Workout, un sport nou și spectaculos, care devine tot mai popular în rândul tinerilor din întreaga lume! Street Workout are la bază elemente precum flotările, tracțiunile, genuflexiunile, exerciții izometrice și pliometrice. Toate aceste exerciții sunt realizate cu ajutorul greutății corporale, sportul fiind practicat într-un parc special amenajat cu bare de tracțiuni.

„MIOVENI STREET WORKOUT CHALLENGE” powered by FLUX – Street Workout Team se adresează tuturor practicanților și pasionaților acestui sport, nu doar din Argeș, indiferent de vârstă ori sex. Competiția va avea loc în parcul special amenajat pentru acest tip de exerciții, din incinta Bazei Sportive „Gabriel Catillaz” Racovița, sub supravegherea unei comisii de arbitrii din cadrul FLUX – Street Workout Team.

Înscrierea în competiție se face prin intermediul unui formular online pe care îi găsiți la adresa: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfhNHCpe00DAV…/viewform. Probele de concurs sunt următoarele: tracțiuni; flotări la paralele; flotări la sol; genuflexiuni cu săritură – probă băieți/fete; KING OF PLANK (sprijin în planșă); KING OF GRIP (forță de atârnare).

Competiția este organizată de Consiliul Local și Primăria Mioveni, împreună cu FLUX Street Workout Team Sibiu, cu sprijinul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. Atmosfera va fi întreținută de DJ SILVAN. Vă așteptăm la cea mai inedită competiție de exerciții fizice în aer liber din Argeș!

Eduard VASILE

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.