Echipa galben-verde a pierdut sâmbătă seara cu 2-5 partida din deplasare cu U Craiova. Meciul a început cu o ratare imensă a lui Blănaru. Acesta, după un atac și o respingere pe 16 metri, a trimis din poziție bună slab, în portar. Apoi Ivan a avut și el o incursiune, dar Ducan a fost la post pe colțul scurt.

În minutul 16, Nistor pasează pe jos în adâncime, Ivan este în ofsaid, iar Iacob încearcă să respingă. Fundașul atinge mingea, iar poziția atacantului devine regulamentară și scorul este deschis după un dribling al portarului. Patru minute mai târziu, Șerbănică îi dă involuntar peste picior lui Cîmpanu în careu. Arbitrul acordă penalty, care este transformat cu siguranță de Ivan.

Zarurile păreau aruncate, dar CS Mioveni revine senzațional în joc și dă lovitura pe contraatac. Mai întâi Panait ratează din poziție bună din careu. Apoi Rusu reduce din handicap cu o reluare precisă din centrul careului. Faza a pornit de la lansarea în adâncime a lui Blănaru pentru Șerbănică. Centrarea fundașului a fost la colțul lung, de unde Oancea a recentrat pentru Rusu. Cinci minute mai târziu, Rusu egalează, fiind lansat pe culoar de Blănaru. Atacantul a pătruns în careu singur, a driblat în stânga și a șutat pe sub portar, acesta deviind cu piciorul în plasă. Când prima repriză se îndrepta spre final, Garutti face un nou penalty, care este transformat tot de Ivan.

Repriza a doua începe bine pentru Mioveni cu o recuperare a lui Rusu dintre fundașii centrali. Aacantul argeșean scapă singur, dar își prelungește inexplicabil balonul, iar acesta a junge la portar, în loc să se marcheze golul egalării. Gazdele au liniștit partida, au pasat mult, și-au creat câteva ocazii, iar pe final Mioveniul a forțat egalarea, schimbând sistemul.

Au fost și două oportunități pentru galben-verzi, o lovitură liberă din poziție bună, 18 metri de poartă, irosită de Cristea și un corner la care mingea este scoasă de lângă bară.

Apoi, schimbarea sistemului și jocul greșit la ofsaid au costat-o pe CS Mioveni, Ivan scăpând din nou singur cu Ducan și marcând golul său cu numărul 4. În final, la ultima fază a meciului, Markovic scapă și el singur de marcaj și înscrie cu un șut fenomenal în vinclu.

Caseta tehnică

# Au marcat Ivan (minutele 16, 20 din 11 metri, 45 din 11 metri, 83), Markovic (minutul 90+3), respectiv Rusu (minutele 34 şi 39).

U Craiova: Pigliacelli – Căpățînă, Screciu, Găman, Bancu – Nistor, Crețu (minutul 46 Gustavo), Houri (minutul 85 Constantin) – Cîmpanu (minutul 67 Ivanov), Koljic (minutul 67 Markovic), Ivan (minutul 85 Baiaram). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

CS Mioveni: Ducan – Oancea, Garutti, Balaur, Iacob (minutul 72 Cristea), Șerbănică (minutul 46 Rădescu) – Panait (minutul 61 Toma), Cierpka – Sanoh (minutul 61 Buziuc), Rusu (minutul 88 Massaro), Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici.

Arbitru: Ionuț Coza.