Sala Mare a Primăriei municipiului Piteşti a fost gazda conferinţei de presă a echipei naţionale de volei feminin. La conferinţă au participat Guillermo Naranjo – antrenorul echipei naţionale a României, voleibalista Adelina Ungureanu – căpitanul primei reprezentative şi antrenorul Paul Bogdan – team manager naţionala României.

Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a declarat că este o mare bucurie ca oraşul nostru să găzduiască un meci de o asemenea importanţă.

De asemenea, antrenorul echipei naţionale, Guillermo Naranjo, a lăudat noua arenă a Piteştiului, fiind încântat de condiţiile de pregătire oferite. În ceea ce priveşte meciul de mâine, antrenorul a punctat că naţionala este o echipă solidă, care priveşte cu optimism desfăşurarea partidei.

Căpitanul naţionalei, Adelina Ungureanu, mizează pe o participare numeroasă a publicului piteştean la meciul de mâine seară.

Meciul de volei dintre naţionala României şi reprezentativa Cehiei se va disputa mâine, 8 iunie, de la orele 17.00, în Piteşti Arena.

Vadim Uţii

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.