# A marcat Raynov (80).

FC Argeș a obținut prima victorie în play-off după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu FC Voluntari, adversar pe care piteștenii îl vor întâlni și marți, de la ora 20.00, în manșa tur a semifinalelor Cupei României.

Boldor a avut prima ocazie de gol chiar în debutul meciului, însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă poarta lui Râmniceanu. Replica ilfovenilor a fost dată de Rață, care a încercat să marcheze cu latul din pasa lui Ion Gheorghe. Cristi Dumitru a fost foarte aproape de deschiderea scorului, însă portarul gazdelor a reușit să respingă șutul
acestuia. Pe finalul primei reprize, Fulop a fost și el aproape de a marca, dar balonul a lovit bara porții apărate de Croitoru.

Cu 20 de minute înainte de final, Boldor putea debloca tabela, însă Râmniceanu a scos din vinclu lovitura liberă executată de fundașul echipei noastre. Câteva minute mai târziu, portarul ilfovenilor a avut o nouă paradă de excepție la șutul lui Ganea.

FC Argeș a deschis scorul cu zece minute înainte de final prin Martin Raynov, în urma unei faze fixe care a făcut șah-mat defensiva gazdelor. În urma acestui succes, echipa noastră a terminat turul play-off-ului pe locul 6, cu 27 de puncte, cu trei mai puține decât FC Voluntari, ocupanta locului 4.

Caseta tehnică:

FC Voluntari: Rîmniceanu – D. Ciobotariu (Golan 82’), C. Achim, Andres, Vlad – Raţă (Merloi 57’), Meleke (Droppa 58’) – I. Costin (Ricardinho 58’), L. Fulop (Olawale 82’), I. Gheorghe – Marcelo. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Argeş: F. Croitoru – Viana, Joao Miguel, Boldor, Muşat – Honciu (Meza Colli 64’), Raynov (Palic 83’) – Dumitraşcu (Işfan 64’), Cr. Tănase (Ganea 46’), Cr. Dumitru – Fatai (Said 64’). Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Achim 70’, Gheorghe 80’, respectiv Raynov 50’, Ganea 85’, Croitoru 90’+3. Arbitru: Marian Barbu. A1: Valentin Avram. A2: Alexandru Cerei. Observatori: Andrei Ioniţă, Ion Craiu.

Fotbal Club Argeş Piteşti. Foto: Gabriela Neacșu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.