# A marcat Ișfan (min. 45+1).

FC Argeș a obținut prima victorie pe propriul teren după ce s-a impus la limită, cu 1-0, în confruntarea de sâmbătă seară, din Trivale, cu FC U Craiova 1948. Singurul gol al partidei a fost reușit de Ișfan în prelungirile primei părți a întâlnirii. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, însă fără mari ocazii de gol. Când arbitrul de rezervă a arătat de la margine timpul suplimentar, Ișfan a deschis scorul după ce a reluat în plasă o deviere pe spate a lui Joao Miguel.

La doar câteva minute după revenirea de la cabine, oltenii au irosit o șansă uriașă de a restabili egalitatea. Italianul Compagno, introdus în teren la pauză, a trimis cu capul din careului mic, însă Greab a reușit să respingă un gol ca și făcut. Piteștenii puteau închide meciul pe finalul partidei, însă Cristi Dumitru nu a reușit să-l învingă din apropierea porții pe Mogoșanu, iar Jimmy De Jonghe nu a prins cadrul porții din marginea careului. În urma acestei victorii, FC Argeș a urcat pe locul 7 al clasamentului, cu cele 10 puncte, acumulate în 8 runde. Următorul meci al echipei noastre este programat duminică, 19 septembrie, de la ora 13.30, în deplasare, cu Academica Clinceni.

Caseta tehnică

FC Argeş: Greab – Muşat (Piţian 85′), Joao Miguel, Turda, Tofan – Meza Colli, Raynov – Dumitraşcu, Palic (De Jonghe 73′), Işfan (Dumitru 46′) – Tănase (cpt., Arias 81′). Rezerve neutilizate: Croitoru – Boldor, Diogo Viana, Ruan, Şerban. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.

FC U Craiova: Mogoşanu – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Van Durmen, Albu (cpt., Ondaan 67′), Baeten (Pop 46′) – Sidibe (Vieira 46′), Bălan (Compagno 46′), Marquet (Raicea 88′). Rezerve neutilizate: Popa – Paramatti, Gajic, Buşu. Antrenor: Adrian Mutu.

Arbitru: Ovidiu Hațegan. A 1: Radu Ghinguleac. A 2: Mircea Grigoriu. Observator de joc: Paul Cazan. Observator arbitri: Nicolae Grigorescu. Stadion: „Nicolae Dobrin”. Spectatori: 3.700. Cartonașe galbene: Baeten, Huyghebaert, Pop.

Fotbal Club Argeş Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.