CNAIR SA a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție publică Proiectare şi execuţie „Autostrada Sibiu-Pitești, Secţiunea 3: Cornetu-Tigveni”, până la data de 20.01.2022, ora 15.00.

Această decizie va permite ca perioada pentru depunerea ofertelor să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare care vor fi aduse la cunoştință operatorilor economici prin Clarificările care urmează să fie publicate.

De asemenea, prin această prelungire, CNAIR SA are în vedere asigurarea unei competitivități și a unei maturități a ofertelor ce vor fi depuse, raportat la complexitatea obiectivului de investiție.

Cele 6 companii selectate pentru a depune oferte sunt: Asocierea MAKYOL INSAAT + OZALTIN INSAAT; Asocierea MAPA INSAAT + CENGIZ INSAAT; Asocierea AKTOR + RIZZANI DE ECCHER; Asocierea STRABAG + ACCIONA CONSTRUCCION; IMPRESA PIZZAROTTI și Asocierea ASTALDI SPA + TANCRAD SRL

Noul termen de depunere a ofertelor a fost stabilit având în vedere faptul că informările privind rezultatul etapei de preselecție au fost comunicate în data de 01.07.2021, iar termenul inițial a fost stabilit pentru data de 25.08.2021.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.