În această seară deschidem cea de-a treia ediția a Festivalului-Concurs Național de Folclor Mioveni, ocazie pe care iubitorii de tradiție și autentic nu o vor rata!

Cu drag vă invităm să ne însoțiți în această autentică incursiune în lada cu zestre populară și să vă bucurați alături de noi, de frumusețea și bogația folclorului românesc cu tot ceea ce cuprinde el.

Timp de trei seri vom porni într-o călătorie imaginară, ghidați de muzică folclorică și dans, prin istoria ancestrală a tradițiilor populare care ne definesc ca popor.

Manifestarea va debuta în această seară, de la ora 18.00, cu o paradă a portului popular și va continua de la ora 19.00, pe scena din Centrul Civic, până duminică.

Alături de aceste ansambluri, publicul iubitor de folclor se va bucura de prezența pe scena festivalului a artiștilor populari Ionuț și Doinița Dolănescu, care vor oferi un recital în cadrul Galei de premiere din data de 14 august.

Organizatorii Festivalului-Concurs Național de Folclor sunt Centrul Cultural Mioveni, împreună cu Primăria și Consiliul Local Mioveni.

Centrul Cultural Mioveni

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.