Începe licitația pentru contractul de proiectare a lărgirii la trei benzi pe sens a A1, A2 și A3!

Joi, 23.02.2023, CNAIR a transmis în SICAP documentația de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziție publică pentru „Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A1 București-Pitești; Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A2 București-Fundulea; Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A3 Moara Vlăsiei-Dumbrava”.

Obiectul procedurii de achiziție publică îl reprezintă atribuirea contractului de proiectare pentru realizarea:

  • Expertizei Tehnice pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București-Pitești, A2 București-Fundulea și A3 Moara Vlăsiei-Dumbrava.
  • Studiului de Fezabilitate (SF), ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislației în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București-Pitești, A2 București-Fundulea.
  • Revizuirii Studiului de Fezabilitate (SF), ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislației în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru sectorul de autostradă A3 Moara Vlăsiei-Dumbrava.

Durata Contractului de proiectare este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate.

După validarea documentației, CNAIR va putea lansa licitația propriu-zisă aferentă contractului de proiectare.

Proiectul are ca scop creșterea capacității de transport și eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Sursa de finanțare pentru contractul de prestare servicii de proiectare va fi asigurată din Fonduri Externe Nerambursabile și alte surse de finanțare legal constituite.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply