🙏 Și știu că ea, credința, îi va călăuzi tot timpul pe argeșeni, pe români pe drumul cel bun! Cu această convingere și cu smerenie am fost astăzi la slujba de hram oficiată la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, din Pitești, de un sobor de preoți în frunte cu Părintele Arhimandrit Caliopie.

🙏 Împreună cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea și cu administratorul public al județului, Cristi Puiu, am primit cu bucurie mângâierea cuvintelor pline de înțelepciune din Sfânta Scriptură și m-am rugat alături de drept-credincioșii veniți în zi de sărbătoare la această minunată biserică.

🙏 Sfinții Împărați Constantin si Elena, „cei întocmai cu Apostolii”, sunt cei care ne-au relevat taina și puterea Sfintei Cruci – semnul central al religiei creștine. Să-i cinstim cum se cuvine și să ne bucurăm de dreapta credință!

La mulți ani sărbătoriților zilei!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.