Acesta urmează să fie organizat vineri, 17 noiembrie, când bifează ediția cu numărul XX, iar participarea sopranei Irinei Baianț este dublată de un alt artist la fel de apreciat, și anume pianistul și solistul Cezar Ouatu. Ambele voci vor avea suportul Orchestrei Simfonice din cadrul Filarmonicii Pitești și vor concerta sub bagheta celebrului dirijor Andrei Tudor.

Balul Ancheta 2023 este unul dintre cele mai importante evenimente din agenda publică a județului Argeș și cel mai amplu de gen organizat în sfera media din regiune. Organizat sub forma unui dineu (Black Tie Event), reunește anual peste 300 de personalități din întreg spectrul vieții publice locale și naționale: lideri politici, numele cele mai reprezentative ale mediului de afaceri, reprezentanții sferei de management instituțional și din administrația publică, reprezentanți ai structurilor din justiție, mass-media și societate civilă.

Balul Ancheta presupune, de două decenii, cel mai amplu eveniment de socializare și marchează lansarea pe piață a „Catalogului celor mai puternici oameni din Argeș” – o ediție anuală de colecție marca Ancheta. Iar ediția cu numărul XX, organizată vineri, 17 noiembrie, se prefigurează a fi una de excepție, personalitățile din mediul public anunțându-și prezența în număr mare, alături de reprezentanții marilor companii din Argeș și mai mulți invitați de la nivel național, dintre care îl amintim pe fostul premier Ludovic Orban, cel care a confirmat că va fi prezent la eveniment.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.