„Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, la Grădinița Academia Piticilor am fost onorați să avem alături oaspeți de seamă, care au venit să citească câte o poveste preșcolarilor noștri. Într-un mediu educațional deosebit, pe o Insulă a Lecturii, copiii au fost prinși în vraja poveștilor, captivați de vocea caldă a cititorului, care i-a relaxat și le-a stârnit curiozitatea pentru lectură.

Mulțumim doamnei inspector şcolar general, prof. Alina Manea, domnului inspector pentru Educație timpurie, prof. Teodor Minciună, domnului primar Constantin Panțurescu pentru acțiunea desfășurată, domnului președinte PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu și domnului Cătălin Andrei pentru cărțile oferite copiilor și pentru că ne-au fost alături în acest eveniment”, a declarat directorul unităţii de învăţământ preşcolar, prof. Claudia Zafiu.

„Am avut deosebita plăcere să fiu astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, alături de copiii Grădiniței Academia Piticilor din Curtea de Argeș. Și cum de Ziua Lecturii, cel mai potrivit gest este să citim, asta am făcut, alături de doamna inspector general Alina Manea, de domnul inspector școlar Teodor Minciună și de edilul din Curtea de Argeș, Constantin Panţurescu. Nu am mers cu mâna goală, am donat cărți pentru pitici.

Unitățile de învățământ au nevoie de cărți și, în acest sens, Inspectoratul Școlar s-a alăturat proiectului Citește-mi 100 de cărți, inițiat de Fundația OvidiuRo, în parteneriat cu Ministerul Educației și cu Ministerul Culturii, sub egida România Educată. Alături de comunitățile locale transformăm grădinițele publice din România în Insule de Lectură, acolo unde copiii descifrează tainele cărților.

Îi mulțumesc doamnei director Claudia Zafiu pentru invitație!”, a transmis şi liderul interimar al PNL Curtea de Argeş, Cosmin Petrescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.