Retroparada Primăverii, Pitești – sâmbătă, 29 aprilie 2023

Piața Primăriei din Pitești va fi, în această sâmbătă, gazda unei expoziții inedite – „Retroparada Primăverii” 2023, eveniment organizat de către Retromobil Club România.

Piteștenii vor avea prilejul de a admira, între orele 10:00 și 13:00, autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ’90, aflate în colecția membrilor filialei RCR din județul Argeș.

Retroparada Primăverii este un eveniment cu o tradiție de 25 de ani, care, prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor Retromobil Club România, reprezintă o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol. Expoziția are, la fiecare ediție, o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații, deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecție trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață.

Expoziția va putea fi vizitată gratuit.

Vă așteptăm cu drag!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply