SUPER, MEGA OCAZIE: Vând vilă, pretabil pensiune!

Vând imobil în suprafață de 250 mp, cu teren intravilan aferent 1.340 mp pe strada Valea Sasului din Curtea de Argeș, amplasat într-o zonă liniștită, într-un cadru natural impresionant.

Locuința dispune de toate utilitățile (apă, electricitate, internet prin fibră optică, iluminat public, fosă septică, gaz).

Este compusă din subsol, parter, etaj și mansardă. La subsol se găsesc trei compartimente delimitate (spălătorie și două compartimente pentru depozitare). Parterul este compus din patru încăperi, baie de serviciu și hol generos.

La etajul I se află o cameră de zi, baie de serviciu, două încăperi, o sală de dușuri și un hol. Mansarda are în componența sa cinci încăperi, o baie, hol și o terasă interioară foarte spațioasă.

Pe lângă scara interioară, vila este dotată și cu o scară exterioară care permite accesul la fiecare nivel al clădirii. De asemenea, imobilul este acoperit cu tablă lindab.

Curtea este betonată, există rigole pentru preluarea apei pluviale, dar și o mică plantație cu pomi fructiferi. Proprietatea este împrejmuită și are, de asemenea, și un loc de joacă pentru copii.

Preţul 95.000 euro, ușor negociabil.

Vila merită văzută în detaliu!

Contact: tel. 0725.363.395.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply