Astăzi a avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice și Propuneri Financiare) pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare și Execuție „Autostrada Sibiu-Pitești, Secțiunea 2, Boița-Cornetu”. Până la termenul-limită de depunere a ofertelor s-a înscris următorul ofertant: ASOCIEREA MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

Menționăm faptul că Etapa I a procedurii de licitație restrânsă „Proiectare și Execuție Autostrada Sibiu-Pitești, Secțiunea 2, Boița-Cornetu” a fost finalizată în data de 23.07.2021, fiind transmise totodată și Invitațiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor, către cei 6 candidați precalificați la prima etapă.

Operatorii economici interesați au avut la dispoziție un termen inițial de 2 luni pentru pregătirea ofertelor (20.09.2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor.

Valoarea estimată a contractului este de 4.635.473.646 lei fără TVA. Traseul are o lungime de 31,33 km. Sursa de finanțare: fonduri europene nerambursabile. Termenul de finalizare prevăzut este de 18 luni proiectare și 50 de luni execuție. Această secțiune conține ca principale lucrări: 49 de poduri și viaducte; 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m și 1.590 m; ecoduct în zona localității Lazaret.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.