Piteştiul se blochează! Şi nu de ieri, de azi… Situaţia este mai mult decât iritantă pentru toţi participanţii la trafic, afectate fiind majoritatea artelor rutiere, dintre care amintim zonele Podul Viilor, Lânăriei cu Prundu, ieşirea dinspre Bascov sau cea spre Băbana. Cam toate intrările sau ieşirile, plus centrul oraşului se blochează în orele de vârf. Există vreun plan/soluţie pentru remedierea situaţiei?

„Avem nevoie de cel puţin încă un pod peste Râul Argeş, poate chiar de două. Am reuşit să prindem în Drumul Expres Piteşti-Mioveni o descărcare în zona LukOil, care să preia traficul care vine de la Mioveni şi Câmpulung peste Râul Argeş. Acest proiect este prins la CNAIR, însă necesită timp pentru a fi pus în operă. Data de finalizare a Drumului Expres amintit este 2025, dar am reuşit să prindem această descărcare fără a folosi bani din bugetul Piteştiului. Este o investiţie a companiei amintite şi eu ştiu că acolo sunt oameni serioşi, care în general respectă termenele de execuţie pe care şi le asumă. Ar mai trebui să identificăm o zonă, acolo pe Lânăriei, la fostul Bazin de Apă, să găsim o altă posibilitate de descărcare şi să degrevăm Ştefăneştiul de traficul de la Podul Viilor” – au fost soluţiile avansate de Lucreţiu Tudor, City Manager al Piteştiului.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.