VIDEO – Antreprenorul Olimpia Doru: „Echipa John Maxwell România este singura care a propus un program adaptat tinerilor!”

Aflată în dialog cu colega Denisa Catrinu la POLITIKIA.ro, Olimpia Doru, cunoscutul antreprenor John Maxwell România a adus în prim-plan programele de dezvoltare personală şi de leadership dedicate tinerilor. Am consemnat următoarele:

„Ceea ce am apreciat eu de când citesc, mă pregătesc şi merg la toate cursurile de recertificare pe care echipa John Maxwell le are şi le desfăşoară în România – încă din 2014 merg -, este faptul că de fiecare dată am aflat lucruri noi şi îmi pot răspunde la întrebări. Ce am citit şi ce am văzut este o paralelă cu lucrurile pe care le-am învăţat în copilăria noastră, şi mă refer la proverbele româneşti.

Ce vreau să spun: dacă am fi un pic atenţi în jurul nostru, şi dacă am scăpa de acel ego care ne spune întotdeauna EU ŞTIU CEL MAI BINE!, este imposibil ca din cultura noastră să nu fi auzit de la cei pe care îi iubim un proverb, o povaţă, o pildă care să nu ne ajute atunci când ne este greu.

John Maxwell merge mult mai departe: îşi doreşte să lase moştenire aceste lucruri, aceste valori. Iar echipa din România, prin preşedintele Sorin Popa, este singura care a propus un program adaptat tinerilor! Când mergem la recertificare, de exemplu la cea de la Cluj, colegii mei care au copii de vârste fragede (7-8 ani) au deja o zonă de pregătire a lor.

Sunt programe adresate tinerilor. Pentru cei de liceu se va lansa în octombrie, la Constanţa, un Ghid legat de poveşti de viaţă, valori, caracter, eşec. Este important să te familiarizezi cu acest termen – eşec -, pentru că nu este unul cu conotaţie exclusiv negativă, aşa cum am fost noi educaţi. Un ghid pentru tinerii liceeni de clasele IX-XII, dar cu programele mult mai devreme. Există deja jocuri de leadership pentru tineri, sunt cartonaşe de valori care îi învaţă să se familiarizeze cu noţiunile, care îi pun în faţa unor alegeri. Sunt programe special dedicate tinerilor!”, ne-a dezvăluit Olimpia Doru, antreprenor John Maxwell.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply