VIDEO: Au început alegerile la PSD Piteşti!

Aşa cum am anunţat la momentul potrivit, astăzi, de la ora 11:00, are loc Conferința Municipală de Alegeri a PSD Pitești, una dintre cele mai performante organizații ale PSD din Argeș și la nivel național. Evenimentul se desfăşoară în Sala Mare a Filarmonicii din Pitești. Cristian Gentea – primarul municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș – candidează pentru un nou mandat de președinte al PSD Pitești, funcție pe care o ocupă cu rezultate excelente încă din anul 2010.

După apelul nominal, a fost prezentată ordinea de zi a conferinţei de alegeri, care a fost votată în unanimitate, iar conducerea şedinţei a fost preluat de liderul judeţean al PSD Argeş, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Mînzînă. A urmat apoi darea de seamă şi prezentarea raportului de activitate al preşedintelui Gentea. Cu această ocazie, domnia sa a făcut referire şi la organizaţiile de tineret şi de femei ale PSD Piteşti, pe care le puteţi urmări în materialul următor:

Vom reveni cu amănunte!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply