Chestionat de colegul Edi Vasile care sunt criteriile pentru accederea în AUR, coordonatorul organizaţiei judeţene, Bogdan Velcescu, a dezvăluit în emisiunea de la POLITIKIA.ro următoarele aspecte:

„Nu ştiu cât de racordat sunt eu la mediul politic… În primul rând eu nu cred că fac politică. Nu mă consider un politician. Cumva sunt în lumea asta, dar nu mă văd făcând parte din ea. Poate e o chestiune de timp, poate e una de moral…

Referitor la întrebarea dvs., da, au fost diverşi oameni care au mai făcut politică în judeţ sau care încă fac politică în judeţ, care vin şi sub o formă sau alta aduc în discuţie: Dom’ne, cum fac să fiu şi eu deputat acolo? De la întrebări brute gen Cât mă costă?, iar răspunsul meu este: Haide să îi întrebăm pe cei de la 112, fiindcă eu nu am un răspuns la întrebarea asta! şi până la chestii mult mai voalate şi mai fine Ştiţi, ar fi bine să găsim o soluţie, să vedem cum ş.a.m.d.

Vin şi spun în felul următor, şi mă uit direct în ochii celor ce privesc emisiunea: Uşa noastră este deschisă, pe alocuri larg deschisă, dar este deschisă la muncă! Nu vreau să vă descurajez, ştiu că în alte părţi nu aţi muncit, că aţi venit, aţi pus pe masă şi aţi rezolvat problema. La noi nu funcţionează aşa, pentru nu avem nevoie de acei bani! E atât de simplu!…

Campania electorală – indiferent că e locală, parlamentară sau europarlamentară – am învăţat să ne-o facem la costurile pieţii. Nu avem nevoie să umflăm devizele cu 1 pix – 2 lei şi o foaie A4 – 1 leu, când ele costă mult mai puţin dacă le iei la nivel macro. Şi-atunci nu e nevoie de nişte bani aruncaţi aiurea. Păstraţi-vă banii! În schimb, dacă vreţi cu adevărat să accedeţi în funcţii de conducere şi în funcţii politice în cadrul AUR, veniţi, fraţilor, că avem atâtea acţiuni… Dacă aţi urmărit istoricul nostru, cam la ceva timp se întâmplă ceva: şi naţional, şi local şi judeţean!”, a punctat coordonatorul AUR Argeş, Bogdan Velcescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.