În data de 22 ianuarie, începând cu orele 17.00, la sediul Forţa Dreptei Curtea de Argeş s-a desfăşurat prima conferinţă de presă din 2024. În faţa reprezentanţilor mass-media s-au prezentat deputatul Adrian Miuţescu, liderul judeţean Emanuel Soare, cel local, Nicolae Baciu şi vicepreşedintele Robert Badea. Cel care, de altfel, şi-a luat în serios rolul de organizator al întâlnirii şi care, după ce i-a prezentat pe protagonişti şi a amintit de alegerile din data de 20 ianuarie, atunci când s-a constituit Biroul Politic Local al filialei şi a fost desemnat şi preşedintele organizaţiei, i-a dat cuvântul acestuia:

„Probabil că multă lume mă cunoaşte în Curtea de Argeş ca antreprenor. M-am născut şi am crescut aici. Am fost pentru o perioadă plecat la Bucureşti pentru a dezvolta o afacere cu care m-am făcut cunoscut pe plan naţional, cu mobilierul din carton. Consider că am ajuns la vârsta şi la maturitatea la care ar trebui să ne implicăm cu toţii şi am decis să mă alătur Partidului Forţa Dreptei. Sunt foarte fericit pentru decizia pe care am luat-o, pentru că am găsit aici oameni cinstiţi, oameni cu coloană vertebrală, oameni pe care cred că se poate baza orice cetăţean al oraşului.

Ceea ce vreau să transmit concitadinilor este faptul că eu nu sunt un politician, nu am făcut politică până acum şi aceasta este şi prima funcţie deţinută într-un partid. Sunt, însă, determinat să facem o schimbare în bine în acest oraş! Vreau să mă implic în partea antreprenorială, să fiu foarte concentrat pe zona de turism, pentru că în perioada următoare va trebui să punem în valoare obiectivele turistice din oraş. Îmi doresc, de asemenea, să mă implic în zona de educaţie, şi nu în cea academică, ci în cea antreprenorială.

Aşa cum dl Robert Badea a amintit la începutul întâlnirii cu presa locală din această seară, în urma alegerilor din data de 20 ianuarie, BPL Forţa Dreptei Curtea de Argeş are următoarea componenţă: Nicolae Baciu, antreprenor – preşedinte; Andreea Zabari, doctor ing. geo. – vicepreședinte; Robert Badea, antreprenor – vicepreședinte; Dan Ilea, antreprenor, vicepreședinte; Cătălin Moraru, avocat, vicepreședinte; Claudiu Toteanu, cadru medical – vicepreședinte; Octavian Jigman, antreprenor, vicepreședinte; Darius Ciucioi, ing. – vicepreședinte; Marius Ionescu, ing. – vicepreședinte; Ovidiu Leca, antreprenor – secretar-trezorier; Camelia Baciu, manager – membru; Ana Maria Stoica, economist – membru; Claudiu Pelinescu, ex-primar, ex-procuror – membru; Vlad Pătrașcu, antreprenor – membru; Mihai Badea, antreprenor – membru. Suntem o echipă formată din mulţi antreprenori, mulţi oameni tineri, şi eu cred că asta spune multe despre ceea ce vrem să facem pentru municipiul Curtea de Argeş!”, a declarat preşedintele ales Nicolae Baciu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.