VIDEO – Constantin Rădulescu, preşedinte C.J. Vâlcea: „Asfaltăm… pe sare! RAJDP Vâlcea asfaltează în Salina de la Ocnele Mari!”

Prin contractul încheiat, în urma licitației, cu Societatea Națională a Sării București, RAJDP Vâlcea desfășoară, în această perioadă, lucrări în subteran la Salina din Ocnele Mari.

Este vorba despre execuția de rigole carosabile, subtraversări și asfaltări, lucrare care se realizează în condiții grele, de subteran.

De precizat că asfaltarea în această zonă este de trei tipuri: pe strat suport sare, beton și asfalt. Asfaltul se va produce noaptea, pentru a nu întrerupe fluxul tehnologic și turistic al Salinei.

Drumarii RAJDP lucrează într-un ritm alert pentru ca, de Sărbătorile Pascale, Salina Ocnele Mari să aibă acces în tunel ca Salina Praid din Harghita.

Concomitent cu lucrările de la Salină, colegii de la RAJDP toarnă asfalt pe un nou tronson din DJ 650, drum care face legătura între Ocnele Mari și Bunești.

Constantin Rădulescu, preşedinte C.J. Vâlcea

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply