VIDEO – Curtea de Argeş: De 1 Martie, Primăria și Spitalul Municipal au plantat copaci!

Prima zi a primăverii a adus la Curtea de Argeș un Mărțișor verde. Peste 50 de copăcei au fost plantați în curtea Spitalului, lângă blocul ANL destinat specialiștilor în sănătate. Voluntari și angajați au săpat gropi și au pus în ele brăduți care vor înfrumuseța zona.

„Am spus că vom planta la Curtea de Argeș copăcei și ne ținem de cuvânt. Am început la Spital, și vom continua în tot orașul. Le doresc o primăvară frumoasă doamnelor și domnișoarelor, plină de flori, iar copăceii plantați reprezintă un Mărțișor verde pentru toată lumea!”, a declarat primarul Constantin Panțurescu.

Managerul Spitalului, jr. Andreea Gheordunescu, vrea să transforme spațiul verde din curtea instituției într-un parc, cu loc de joacă pentru copii. „În zilele călduroase, copiii nu trebuie să stea numai şi numai în spital. Astfel, ne-am gândit să amenajăm noi acest spaţiu, care este unul destul de generos. Astăzi am plantat cu voluntari, cu asistentele şi cu personalul Spitalului brăduţii pe care îi vedeţi. Cu această ocazie le transmit tuturor o primăvară frumoasă, toate cele bune, să fim cu toţii sănătoşi şi să ne bucurăm împreună de acest Mărţişor care va dăinui peste ani!”, a spus Andreea Gheordunescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply