VIDEO: Directoarea de la Ambulanţă vrea noi staţii în judeţul Argeş

Un material de Vadim Uţii

Managerul general al SJA, dr. Cristina Avădanei, a declarat pentru Portalul de ştiri POLITIKIA.ro că numărul scăzut de medici urgentişti ce deservesc Ambulanţa Argeş reprezintă o problemă reală pentru pacienţii din întregul judeţ. De asemenea, managerul a subliniat faptul că serviciul pe care îl coordonează se confruntă şi cu probleme tehnice. Dovadă în acest sens sunt sutele de mii de kilometri ale autospecialelor din dotare. Multe dintre ele deja îndeplinesc condiţiile de casare, iar întreţinerea celor deja existente necesită cheltuieli importante pentru menţinerea acestora în stare de funcţionare.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş are în vedere, prin activitatea pe care o desfășoară, satisfacerea cerințelor pacienților, a comunității și, nu în ultimul rând, a angajaților. Scopul principal este acordarea asistenței medicale de urgenţă și transportul medical asistat, utilizând, după caz, personal medical superior și/sau mediu calificat la diferite niveluri, precum și conducători auto formați ca ambulanțieri.

Amănunte despre noile substaţii pe care le are în proiect managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, dr. Cristina Avădanei, puteţi afla accesând următorul material video:

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply