Astăzi, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a verificat stadiul lucrărilor de modernizare pe DJ 508 Căteasca-Furduiești-Teiu-Buta, în comunele Teiu și Negrași.

„Sunt lucrări așteptate de locuitorii din această zonă. Se știe că una dintre prioritățile mandatului actualei conduceri a C.J. Argeș este să schimbăm în bine modul în care arată infrastructura județeană. Lucrarea aceasta, în valoare de 12.199.127 lei (inclusiv TVA), proiectare plus execuție, este finanțată integral de la bugetul Consiliului Județean Argeș. Lucrarea, în lungime de 4,817 kilometri, va fi finalizată la jumătatea anului viitor, iar în toamna acestui an terminăm primul strat de asfalt”, a precizat vicepreședintele Marius Nicolaescu.

Din investiția începută în acest an s-au executat următoarele categorii de lucrări:

  • S-au finalizat lucrările la fundație pe toată lungimea drumului.
  • S-a turnat primul strat de asfalt, în grosime de 6 cm, pe o lungime 1 km.
  • S-au construit șanțuri de beton în lungime de 205 metri liniari și podețele transversale.
  • Până la sfârșitul acestui an va fi turnat primul strat de asfalt pe 3,817 kilometri de drum.
  • Lucrarea are ca termen de finalizare luna iulie 2022 și este executată de asocierea de firme SC DEVELOPMENT FUTURE SOLUTION SRL, SC GENERAL TRUST ARGEȘ SRL și SC HVID CONSULTING GROUP SRL.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.