Directorul Liceului Tehnologic „Regele Mihai I” din Curtea de Argeş va preda ştafeta colegei Elena Derviş începând cu data de 1 septembrie 2021. Reputatul profesor, a cărui viaţă din ultimii 46 de ani este indisolubil legată de această unitate şcolară unde a fost mai întâi elev şi apoi cadru didactic, director adjunct şi director plin, a ajuns la vârsta pensionării. Valoarea activităţii sale didactice este dovedită prin realizările care includ înfiinţarea unui Muzeu al Civilizaţiei Lemnului unic în România, realizat cu sprijinul bunului şi entuziastului prieten care este administratorul unităţii, ec. Goguţă Minculete, al cadrelor didactice din unitate şi al autorităţilor municipale, un doctorat, cărţi publicate, precum şi cooptarea sa în colective de specialitate care realizau subiecte de examene sub autoritatea ministerului de resort. Nu trebuie uitate nici programele cu finanţare nerambursabilă cu care s-au făcut reparaţii la clădirea de patrimoniu a liceului, dar şi banii europeni obţinuţi pentru implementarea unor programe educaţionale cu schimburi de experienţă în străinătate, în ultimii ani.

Cum priveşte prof. Andrei Grigorescu perspectiva, ce anume îşi propune pentru perioada viitoare, care sunt grijile, dar şi speranţele domniei sale legate de viitor, am aflat din discuţia purtată astăzi în clădirea istorică a prestigiosului liceu situat pe Bulevardul Basarabilor.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.