Primele misiuni au fost provocate de vânt în municipiul Curtea de Argeș, acolo unde pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe cablurile electrice, la ieşirea spre comuna Tigveni și pentru degajarea elementelor căzute de pe două acoperișuri, care au avariat și nouă autoturisme parcate în zona Ivancea.

Spre miezul nopții și după acesta, ploile abundente și scurgerile de pe versanți într-un pârâu care trece prin municipiul Câmpulung au provocat inundații în mai multe curți și încăperi aflate în subsolul construcțiilor, precum și în două locuințe. Au mai fost afectate și localităţile Bughea de Sus, Lerești, Nămăești, Valea Mare Pravăț, Pitești și Albota.

Cele mai însemnate cantități de apă ajunse pe proprietățile cetățenilor au fost în municipiul Câmpulung, unde se intervine în continuare cu motopompe pentru extragerea apei. Intervenția pompierilor câmpulungeni este sprijinită de către Detașamentul de Pompieri Mioveni și de către autoritățile locale din localitățile afectate.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.