VIDEO: Gheorghe Savu, primarul din Ţiţeşti, anunţ despre proiectele cu finanţare europeană

Zilele trecute, într-o discuţie cu edilul-şef Gheorghe Savu din Ţiţeşti, am aflat care sunt proiectele cu finanţare europeană pe care administraţia publică locală pe care domnia sa o conduce vrea să le acceseze.

„Am făcut şi voi face toate demersurile legale pentru accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea localităţii în care trăim. Astfel, am depus cerere de finanţare pentru afterschool în clădirea fostei şcoli din satul Bucşeneşti, care este în acest moment dezafectată. Printre priorităţile noastre se află şi staţiile de reîncărcare electrice, dar şi dotarea cu mobilier nou în toate unităţile de învăţământ din comuna Ţiţeşti.

Suntem în procedură de întocmire a documentaţiei, tot pe fonduri europene, pentru înfiinţare Centru de zi pentru persoane cu dizabilităţi. Acesta va funcţiona în Căminul Cultural de la Ţiţeşti. Chiar dacă acesta se află în momentul de faţă într-o stare avansată de degradare, trebuie să găsim o modalitate să îi dăm o folosinţă, are 100 de ani, dacă nu şi mai bine… Vrem să îl reabilităm şi să implementăm centrul despre care am făcut vorbire mai înainte.

Pe AFM lucrăm la eficientizarea energetică a clădirii Casei de Cultură din satul Bucşeneşti, zona DN 73. Aceasta va fi modernizată în totalitate, cu pompe de căldură, panouri fotovoltaice, izolare, schimbare tâmplărie termopan, tot ce înseamnă modernizarea spaţiului amintit!”, a spus primarul Savu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply