Legendă a country blues-ului german, Hank Davison va concerta pe 10 septembrie în Topoloveni, la cea de-a IV-a ediție Archangels Fest!

În vârstă de 65 de ani, Hank Davison a început să cânte în anul 1967. În 1972 s-a alăturat primei sale trupe, iar în 1977 a avut primele înregistrări. În anul 1987 a înființat „Hank Davison Band”, alături de care a cântat îndeosebi pentru comunitățile de motocicliști. În această formulă, timp de 22 de ani Hank Davison Band au concertat la majoritatea evenimentelor moto majore din întreaga lume!

Împătimit al șeilor, Hank împlinește în 2022 exact 55 de ani de carieră, timp în care a împărțit scena cu nume precum ZZ Top, Uriah Heep, Meat Loaf, Steppenwolf și mulți alții!

Aniversarea i-o pregătim în familia Archangels MC, pe aerodromul din Topoloveni, în seara de 10 septembrie 2022!

Be there, friends, bikers&girlsss!

Bilete (ultimele 4 zile de Presale!): https://www.ambilet.ro/…/archangels-fest-editia-a-iv-a…/.

Locație: https://waze.com/ul/hsxcyfgn3z.

Eveniment: https://fb.me/e/2lZ3sDArd.

Eveniment realizat cu sprijinul: Consiliului Judeţean Argeş&Primăriei Orașului Topoloveni.

Parteneri: BAMESA Steel Service Centers, Ana Clean Solution, Prima Market, Fuchs, Development Future Solution, Atvrom Piteşti.

Parteneri media: Rock FM, Jurnal de Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.