Peste 1.560 kilograme de carne de porc au ajuns astăzi în centrele de copii și bătrâni aflate în subordinea DGASPC Argeș, instituție subordonată Consiliului Județean Argeș. „Ignatul la Golești” este un eveniment caritabil organizat de Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Asociația Comunelor din România, filiala Argeș.

„Mulțumesc Asociației Comunelor din România, filiala Argeș și primarilor prezenți la acest eveniment devenit deja o tradiție. Se știe că principalul scop al evenimentului este unul caritabil. Astfel, și copiii și bătrânii din centrele DGASPC vor simți bucuria sărbătorilor. Crăciunul, Nașterea Domnului, înseamnă bucurie și lumină. Acum trebuie să fim cu toţii mai darnici, precum Magii de odinioară, să arătăm în jurul nostru iubire şi să oferim daruri, copiilor, bătrânilor, dar și celor mai puțini norocoși decât noi. În plus, păstrăm astfel și tradiția românească de Ignat” – Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.