În această seară, în jurul orelor 19.20, un incendiu a izbucnit la un service auto din municipiul Curtea de Argeș, de pe strada Valea Iașului. La faţa locului au intervenit pompierii cu cinci autospeciale de stingere și un echipaj CBRN. Din primele informații, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

În timpul intervenţiei, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, care a suferit o contuzie. Suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 150 mp. La momentul izbucnirii flăcărilor, în interiorul service-ului au fost identificate două vehicule, care au ars. Pompierii au intervenit, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, pentru protejarea proprietăților din vecinătate. Totodată, echipajul CBRN a efectuat măsurători, nefiind înregistrate valori peste limitele normale.

 

În jurul orelor 22.35, după finalizarea anchetei desfăşurată la faţa locului, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric – echipamente electrice lăsate sub tensiune, au declarat reprezentanţii ISU Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.