VIDEO – Ion Dumitru, primar comuna Albota: „În jur de 7-8 primari de la PNL vor veni, în 2024, la PSD. Cam toţi cei care contează!”

Preşedintele ACoR Argeş, primarul comunei Albota, „Ducele” Ion Dumitru, rămâne una dintre figurile importante din PSD Argeş. Şi chiar dacă îi deranjează pe mulţi cu afirmaţiile domniei sale, omul nu se sfieşte să le spună „pe bune”. Repetăm: face acest lucru ştiind că panseurile sale nu le pică bine multora la „lingurică”! Pe principiul „Ce mi-en guşă, şi-n căpuşă!”, Ion Dumitru a răspuns astfel întrebărilor colegului Edi Vasile, la emisiunea găzduită de POLITIKIA.ro:

„Să plece primari, în Argeş, de la PSD la PNL sau la alt partid, asta nu prea cred. De la PNL către PSD?… Cam 7-8, pentru că ei mai mulţi nu au. Cei care contează! Cât despre AUR… Ce problemă să fie, dom’ne, AUR?!? Eu zic că românii s-au deşteptat, nu mai cred în gogoşi şi în circul lui Simion. Eu nici nu mă uit când apar la televizor Simion sau Şoşoacă. Imaginaţi-vă că nici mama Şoşoacei – de altfel, o femeie extraordinară! -, nu a fost niciodată de acord cu ce face fiică-sa. A plecat din România, s-a stabilit undeva pe lângă Paris şi nu vrea să mai ştie nimic de fata ei! Asta ca să ştie şi cetăţenii din judeţul nostru cum stă treaba…”, a spus „Ducele” de Albota, Ion Dumitru.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply