VIDEO – Ion Mînzînă: „C.J. Argeş nu are nicio treabă cu ceea ce am înțeles că este verificat la Albota, și anume relațiile economice dintre OIREP-uri și operatorul privat care gestionează depozitul!”

Am fost întrebat și la Argeş TV despre situația de la depozitul ecologic de la Albota. Am explicat foarte clar: Consiliul Judeţean Argeş nu are nicio treabă cu ceea ce am înțeles că este verificat, și anume relațiile economice dintre OIREP-uri și operatorul privat care gestionează depozitul! Activitatea de acolo este concesionată încă din 2012, în urma unei licitații, unui operator privat.

C.J. Argeș este, conform legii, membru în toate ADI-urile din județ, iar în ADI Servsal suntem membri, la fel ca toate UAT-urilor care o formează.

Este drept că în mass-media a apărut și o informație eronată, sper că nu voit – deși comunicatul remis de Direcția care făcea cercetarea era cât se poate de clar – că ar fi fost făcute percheziții și la Consiliul Județean. Nici vorbă!

Ion Mînzînă, preşedinte C.J. Argeş
Sursă video: Argeş TV

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply