Afirmaţia liderului PSD Argeş şi a şefului Consiliului Judeţean a fost legată de împărţirea banilor din Fondul de Rezervă aflat la dispoziţia primului ministru, ocazie cu care Florin Cîţu şi-a „miluit” fidelii care l-au votat la congresul în care a devenit preşedintele PNL. Dacă obida pesediştilor este legitimă, cele mai multe administraţii publice locale din Argeş conduse de „roşii” primind mizilicuri între 50.000 de lei şi 100.000 de lei, discuţii mari au ieşit şi între liberali, primarii care l-au susţinut pe Orban fiind săriţi „o tură”, cum se spune, sau în cel mai bun caz primind bani cât pesediştii, cum am arătat mai sus.

„Vă pot confirma eu, un pesedist, că şi în Argeş, între ei, banii s-au dat pe criteriul cine l-a votat pe Cîţu la congres. Au luat unii 10 miliarde de lei vechi, 7, 5, 8, nici nu a mai contat. Cât de iresponsabil să fii să foloseşti Fondul de Rezervă pentru cei care te-au votat?!? Dar de ce nu zornăie acum cătuşele, pentru că legea spune clar cum se poate beneficia de sume din acest fond special?…”, se întreba în emisiune Ion Mînzînă.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.