VIDEO: Liviu Gabriel Muşat, director general ADR Sud Muntenia – invitatul săptămânii la POLITIKIA.ro

Colegul Vadim Uţii l-a avut ca invitat în această săptămână la POLITIKIA.ro pe dl Liviu Gabriel Muşat, directorul general al ADR Sud Muntenia. A fost ocazia potrivită pentru a afla amănunte „proaspete” despre activitatea pe care o desfăşoară agenţia amintită, despre o mult-dorită descentralizare şi despre susţinerea permanentă din partea Comisiei Europene, care îşi doreşte ca deciziile să fie luate cât mai aproape de comunităţi, acolo unde – de altfel – se şi implementează proiectele de dezvoltare.

S-au adus precizări şi despre programul 2021-2027. Acesta nu este încă lansat, deoarece nu s-a finalizat platforma MySMIS, cea pe care se pot depune aplicaţiile în această perioadă. ADR Sud Muntenia nu a stat însă degeaba: împreună cu autorităţile din cele 7 judeţe aflate în aria de activitate s-a căutat să se pregătească proiecte, astfel încât în momentul în care se vor deschide apelurile, să nu se mai piardă timp preţios!

Directorul general al ADR Sud Muntenia, Liviu Gabriel Muşat, a făcut vorbire şi despre o parte din proiectele care se pregătesc pentru judeţul Argeş. Astfel, în municipiile Piteşti şi Câmpulung Muscel există interes pentru eficientizarea energetică a unui număr însemnat de blocuri. Tot în Piteşti se pregăteşte un proiect de mobilitate urbană, iar la nivelul Argeşului, domnia sa a amintit despre un drum judeţean, despre Cetatea Poenari, cu un proiect care să-i dea şi mai multă atractivitate, dar şi despre Pârtia de schi de la Moliviş, „care sperăm ca de data aceasta să aibă mai mult succes”.

Sunt proiecte în pregătire şi la Curtea de Argeş, la Topoloveni sau Mioveni. „Suntem în contact cu potenţialii beneficiari şi sperăm ca odată ce se vor lansa apelurile de proiecte, cât mai multe dintre cele propuse în judeţul Argeş să fie depus la agenţia noastră!”, a spus Liviu Gabriel Muşat. Mai multe amănunte puteţi afla accesând link-ul de mai jos, acolo unde puteţi urmări întreaga emisiune.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply