Investiţia cotată la 1 milion de euro, prin care se vor moderniza prin asfaltare şi adevărate lucrări de artă mai mulţi kilometri de drum dintr-o zonă în plină expansiune a localităţii, a intrat în faza finală. Primarul Niculaie Dragnea, artizanul acestei lucrări de mari proporţii, alături de ceilalţi aleşi locali ne-a informat că bugetul local va contribui cu o cofinanţare de circa 2%, însă suma finală se va stabili la închiderea investiţiei. Termenul de predare a lucrării este la începutul anului viitor, când se va trage tranşa finală de plăţi de la AFIR.

Am parcurs această adevărată centură rutieră a comunei, care poate descărca la nevoie o parte din traficul aglomerat de pe DN 7C Piteşti-Curtea de Argeş şi am apreciat calitatea lucrărilor şi truda constructorilor care făceau parcă abstracţie de caniculă. Drumul ocolitor începe din vecinătatea Gării Băiculeşti şi ajunge la Biserica de la Zigoneni, iar interesul proprietarilor pentru construcţii este dovedit din plin de clădirile cochete ridicate în ultimul timp. Riveranii s-au declarat, de asemenea, foarte mulţumiţi de această investiţie realizată de Primăria Băiculeşti şi au apreciat şi execuţia ei.

„Practic avem motive întemeiate de optimism în ceea ce priveşte respectarea termenelui de finalizare, deoarece nu mai avem mult de făcut din volumul lucrărilor proiectate. Sunt ceva probleme în unele locuri sensibile, dar le vom rezolva cu constructorul, care mai are de turnat o mică parte din al doilea strat de asfalt”, ne-a informat primarul Niculaie Dragnea.

Doru BOBI

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.