VIDEO – Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeş: „Dacă aş fi răutăcios, le-aş aduce aminte colegilor de la PNL că au dublat datoria publică la 100 de miliarde de euro când au fost la guvernare!”

Parlamentarul argeşean a admis că sunt discuţii şi că există fricţiuni între partenerii de guvernare, legate de măsurile de austeritate ce urmează să fie adoptate în curând de guvernul condus de Marcel Ciolacu.

„Colegii de la PNL încearcă în aceste zile să se delimiteze de nevoia şi impactul acestor măsuri. Le aduc aminte că la momentul 2018, când au ajuns la guvernare, datoria publică era de 50 de miliarde de euro. Ei au făcut-o în câteva guvernări succesive, şi amintesc aici de guvernele Orban şi Cîţu, la 100 de miliarde de euro.

Mai mult decât atât, în guvernarea Cîţu, au fost suplimentate numărul de posturi şi crescute organigramele în aparatul bugetar central. Este la limita ipocriziei faptul să critici că PSD încearcă să facă puţină ordine şi să aşeze lucrurile pe făgaşul normal. Nu mai vorbim că tu ai generat acest lucru, dar îţi asumi cu jumătate de gură că este nevoie de această reaşezare a tot ceea ce înseamnă buna funcţionalitate a instituţiilor statului”, a spus deputatul PSD de Argeş Nicolae Georgescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply