VIDEO: PNL Piteşti doreşte organizarea unui referendum în care locuitorii municipiului să se exprime dacă doresc transformarea Pădurii Trivale în pădure-parc sau în arie protejată

Astăzi, într-o conferință de presă, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și consilierul local Răzvan Șerbănoiu au explicat de ce vrem arie protejată pentru Pădurea Trivale și de ce nu trebuie lăsată la mila samsarilor și a rechinilor imobiliari!

Ieri, majoritatea PSD din Consiliul Local a aprobat o hotărâre prin care aproximativ 160 de hectare din pădure trec în proprietatea autorităţii locale pentru a fi transformate în pădure parc.

Consilierii locali liberali din Consiliul Local al municipiului Piteşti au solicitat azi organizarea unui referendum în care locuitorii municipiului să se exprime dacă doresc transformarea pădurii Trivale în pădure-parc sau în arie protejată.

„Ieri a fost un moment istoric, s-a scris o pagină neagră pentru pădurea Trivale. Primarul PSD, Cristian Gentea şi-a asumat un risc nepermis: acela de a lăsa Pădurea Trivale la îndemâna samsarilor imobiliari! Din acest moment pădurea rămâne liberă la retrocedări şi, bineînţeles, în momentul când va deveni pădure privată şi la construcţii”, a declarat în conferinţa de presă liderul PNL Piteşti, Mihai Coteţ.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply