VIDEO – Primăria Municipiului Curtea de Argeș: Atenție! Încep anchetele sociale pentru cei care au cerut supliment financiar pentru plata energiei

Direcția de Asistență Socială (DAS) Curtea de Argeș distribuie ajutorul pentru încălzirea locuinței, ajutor care se acordă în funcție de venitul net lunar pe membru de familie sau al persoanei singure, astfel: venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzire este de 1.386 lei/persoană în cazul familiei, 2.053 lei, în cazul persoanei singure.

În afara ajutoarelor pentru încălzirea locuinței se acordă încă o formă de sprijin, supliment pentru energie, în vederea acoperirii unei părți din consumul energetic al gospodăriei, pe tot parcursul anului. Acesta este stabilit în cuantum fix, se acordă lunar, pe parcursul întregului an și se cumulează cu ajutorul pentru încălzirea locuinței (în perioada sezonului rece).

Venitul mediu net lunar până la care se acordă suplimentul pentru energie este de 1.386 lei/persoană în cazul familiei și 2.053 lei, în cazul persoanei singure.

Angajații DAS vor începe în curând să facă anchetele sociale pentru cei care au cerut suplimentul de mai sus, iar cetățenii trebuie să știe că anchetele sociale se vor face din șase în șase luni, spune Mariana Moise, directorul DAS.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply