VIDEO – Primăria Municipiului Curtea de Argeș: Se montează noii stâlpi de iluminat public pe Bulevard!

Un număr de 78 de stâlpi noi se montează pe Bulevardul Basarabilor, iar alți 5 vor fi puși în părculețul din fața Mănăstirii. Până acum au fost montate 533 de lămpi LED pe străzile Lascăr Catargiu, 1 Decembrie 1918, Eroilor, Albești, Valea Iașului, Progresu, Cuza Vodă și Despina Doamna, în total 2.860 de lămpi de acest tip urmând a lumina orașul.

Deocamdată lămpile sunt legate la vechiul sistem de alimentare, dar la finalul proiectului, iluminatul public va fi unul gestionat inteligent.

În zilele următoare vor fi montate noile sisteme subterane de alimentare în parcurile San Nicoară și Fântâna Meșterului Manole, parcuri care vor avea pentru prima dată iluminat public de calitate și adecvat locului, stâlpii fiind deosebiți.

Iluminatul public este modernizat prin proiectul ”Eficiența energetică prin implementarea sistemului de gestionare inteligentă a iluminatului public în Municipiul Curtea de Argeș”, în valoare totală de 10,262,921.12 lei.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply