VIDEO – Primăria Municipiului Piteşti: Se ridică bannerele stradale neconforme!

În luna februarie 2023, muncipalitatea, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, va coordona activitatea de îndepărtare de pe spațiul public a categoriilor de mijloace de publicitate neadmise, inclusiv a bannerelor stradale.

Acțiunile SPEP sunt în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare și cu „Regulamentul de organizare și desfășurare a activității de publicitate, reclamă și afișaj în Municipiul Pitești”, aprobat prin HCL nr. 62/10.02.2022.

Conform procedurilor, firmele de publicitate care au în administrarea lor stâlpii pentru amplasarea bannerelor publicitare au fost notificate să desființeze bannerele și să dezafecteze stâlpii aflați pe domeniul public al Municipului Pitești.

Având în vedere că aceste firme nu au dat curs notificării în totalitate, municipalitatea a demarat acțiunile de îndepărtare a publicității și a afișajului stradal neconform de pe amplasamentele publice stradale de pe Bulevardul Republicii, Bulevardul I.C. Brătianu și strada Negru Vodă.

Acțiunile vor continua toată luna februarie!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply