City Manager-ul Municipiului Piteşti, Lucreţiu Tudor, ne-a dezvăluit că instituţia pe care o reprezintă se axează pe atragerea unor surse de finanţare alternative, urmărindu-se degrevarea bugetului local de unele investiţii care se pot realiza cu bani de la CNI, de exemplu. În continuare a amintit despre cele 8 săli de sport pentru unităţi de învăţământ de la nivelul Piteştiului, care se afă în diverse stadii de execuţie (pentru 3 dintre ele s-au emis autorizaţiile de construire!), sau alte 3 complexuri sportive (unul dintre ele este cunoscutul „Maracana”, locul în care bătea mingea în tinereţile sale regretatul Nicolae Dorin, celebrul „Gâscan”).

Banii atraşi de la CNI sau de la Ministerul Dezvoltării nu sunt deloc puţini, fiecare complex fiind cotat la vreo 7 milioane de lei, în timp ce sălile de sport costă cam 2 milioane de lei fiecare. „Sunt sume mari atrase la bugetul Piteştiului, iar la CNI şi la Ministerul Dezvoltării sunt specialişti care vor să sprijine dezvoltarea reşedinţelor de judeţe din România!”, a încheiat Lucreţiu Tudor.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.